Hammarby IF FF HFS

Referat: IF Brommapojkarna 9 - Hammarby IF FF HFS

Hej,

Höstsäsongen började med match mot Hammarby HeForShe, och denna gång var det ett mixat lag med både killar och tjejer vi mötte. Kul!

Dagen började med lite målvaktsproblem, CallevG var tyvärr skadad. Som tur var så spelade BP10 matchen innan oss och vi lånade Charlie Antonselius från dem. Han skötte målvaktsjobbet perfekt!

Vi var lite rostiga, spelet fungerade inte så bra i första perioden. Båda lagen hade ganska svårt att skapa målschanser. Vi blev dock bättre och bättre, började utnyttja kanterna mer. I slutet av andra perioden så fick vi utdelning, CalleHW sköt ett hårt skott som målvakten inte kunde hålla och den seglade in i mål. Sedan hade också Alvin ett rungande skott i stolpen.

Fortsatt lite bättre spel i sista perioden. Vi fick en frispark, Teds hårda skott utmed marken, studsade lite hit och dit, hamnade hos William som gjorde 2-0 med en bredsida.

Det resultatet höll sig matchen ut. Det var en snäll match och Jacob fick det gröna kortet i vårt lag.

Bra kämpat av alla, tekniken var lite rostig, flåset sisådär och anfallsspelet funkade inte riktigt. Backlinjen var riktigt bra och avvärjde alla farligheter. Vi måste dock spela bättre nästa helg mot Ekerö om det skall bli 3 nya poäng.

Jag testade Fotbollsförbundets app "Min Fotboll" för Live-rapportering från matcher idag. Jag kommer bjuda in alla till den appen för att följa laget. Så får ni denna inbjudan så vet ni vad det rör sig om.